-------------

 
 
 

Weer een dartsite?

Wij hebben niet de pretentie iets toe te voegen aan alle commentaren en analyses, die er al op het internet te vinden zijn. Enige doel van deze site is het beschikbaar stellen van een Excel spreadsheet, waarmee voor de (niet al te professionele) darter, de scores kunnen worden bijgehouden in de huiselijke kring. Grootste verschil tussen dit scoreboard en de vele andere, die reeds op internet staan, is dat bij deze versie maximaal 4 mensen tegelijk kunnen spelen. Tevens willen wij eens onderzoeken of het loont om gratis leuke dingen ter beschikking te stellen en daarbij inkomsten te genereren met reclame-banners. Dus... als je het scoreboard leuk vind... please klik eens op een banner ;-) (die er nu nog niet is)


Scores bijhouden
Om ook in familiekring de score op een prettige manier bij te houden heb ik een excel spreadsheet gemaakt, waarmee dat handig kan. Ook worden er de nodige gemiddelden bijgehouden. Klik links op 'screenshots' om een te kijken hoe dat eruit ziet.
Je moet wel MS Excel hebben, anders werkt het helaas niet.

Download Score-bord

Download het excel sheet voor het scorebord hienaast, door op het plaatje te klikken.

Je kunt in het Forum (links) je mening geven.

 

Nog in de race

image 1

Niels de Ruiter
site>

 

Exit
 

 
     

Exclaimer:

Als ik op deze site per ongeluk materiaal heb geplaatst, waar copyrights op rusten, laat me dat dan svp even weten, dan haal ik dat er zo spoedig mogelijk weer vanaf.